Autóhitel önerő nélkül

     Autóhitel önerő nélkül

Amikor autót szeretnél venni, de nem tudod teljes egészében önerőből megtenni az autóhitel lesz számodra a leginkább megfelelő. Erre a célra akár 10 millió forintot is felvehetsz, a folyósítás pedig 24 órán belül megtörténhet.

1 500 000 Ft
Hitelösszeg 100 000 Ft - 1 500 000 Ft
THM 19,9 %
Futamidő 4 - 57 hónap
Info Többreklám

Gyors információ

Hitelfajták

 • Havi törlesztőrészlet: Akár 1 500 000 Ft
 • Futamidő: 4 - 57 hónap

Hitel feltételei

 • Akinek csak a kölcsönre van szüksége, extra szolgáltatások igénybevétele nélkül
 • Akinek van email címe, és szereti a pénzügyeit online intézni
 • Aki számláit átutalással vagy csoportos beszedési megbízással fizeti
 • Aki általában nem papíralapú, hanem elektronikus számlát és értesítőket kér
 • Akinek a rendszeres havi jövedelme legalább nettó 130.000 Ft maximum 2.900.000 Ft kölcsön igénylésekor
 • Akinek a rendszeres havi jövedelme legalább nettó 130.000 Ft - minimum 800.000 Ft és maximum 2.900.000 Ft kölcsön igénylésekor
 • Akinek a rendszeres havi jövedelme eléri a nettó 200.000 Ft-ot akár 5.000.000 Ft személyi kölcsönt is igényelhet
 • Akinek vagy legalább 3 hónapos munkaviszonya van, vagy nyugdíjas, vagy egyéni vállalkozóként legalább 2 éve megkezdte a tevékenységét
 • Aki betöltötte a 18. életévét
 • Akinek van állandó magyarországi lakcíme

A szolgáltatóról

Még több információ a szolgáltatóról Cofidis Magyarországi Fióktelepe

Igényelj 100 000 Ft hitelt 19,9 % kamattal Többreklám
10 000 000 Ft
Hitelösszeg 300 000 Ft - 10 000 000 Ft
THM 6,95 %
Futamidő 12 - 96 hónap
Info Többreklám

Gyors információ

Hitelfajták

 • Elérhető hitelkeret: Akár 10 000 000 Ft
 • Futamidő: 12 - 96 hónap

Hitel feltételei

 • Magyar állampolgárság
 • Betöltött 18. életév

A szolgáltatóról

Még több információ a szolgáltatóról Sberbank Magyarország Zrt.

Igényelj 300 000 Ft hitelt 6,95 % kamattal Többreklám
7 000 000 Ft
Hitelösszeg 300 000 Ft - 7 000 000 Ft
THM 8,41 %
Futamidő 12 – 84 hónap
Info Többreklám

Gyors információ

Hitelfajták

 • Havi törlesztőrészlet: Akár 7 000 000 Ft
 • Futamidő: 12 - 84 hónap

Hitel feltételei

 • Magyar állampolgárság
 • Betöltött 18. életév

A szolgáltatóról

Még több információ a szolgáltatóról UniCredit Bank Hungary Zrt.

Igényelj 300 000 Ft hitelt 8,41 % kamattal Többreklám

     Autóhitel önerő nélkül

Autólízing

Amennyiben autólízinget igényelsz, mindenképpen számolnod kell a munkáltató igazolással illetve ebben az esetben nincs esélyed arra, hogy végül tiéd legyen az autó. 

Autólízing jellemzői

Autóhitel

Amennyiben autóvásárlás előtt állsz akár fedezet nélkül is megkaphatod a hitelt, amit bármilyen típusú jármű vásárlására felhasználhatsz. A munkáltatói igazolást ezáltal elfelejtheted, viszont jövedelemnek akkor is érkeznie kell a számládra, stabil munkahelyről származó munkaviszony mellett. 

Az autóhitel tehát voltaképpen egy személyi kölcsön, ami szabadon, megszabott feltételek nélkül használható fel.

Autóhitel - ezért jó választás

Az autóhitel jellemzői

Mire jó az autóhitel?

Az autóhitel többféleképpen is felhasználható így új és használt autóra, szervizre, szerelésre, alkatrészekre és kiegészítőkre és extra garanciára egyaránt felhasználhatod.

Mire figyelj?

Mekkora jövedelem szükséges?

Amikor hiteligénylést indítasz minden esetben megvizsgálják a jövedelmed nagyságát, így fontos hogy csak akkora összeget igényelj, ami még belefér a törlesztésbe. Ráadásul a futamidőt is érdemes alacsonyan tartani hogy minél kisebb THM mellett használhasd fel az összeget. A jövedelmemnek pedig mindenképpen el kell érnie a minimálbér összegét, maximum 50%-os hitel kihasználtság mellett.

Hiteligénylés esetén több feltételnek is meg kell tudnod felelni, és minél nagyobb az igényelt összeg, annál nagyobb jövedelemre lesz szükséged mellé.

Jogosult lehetek a hitelre?

Ha betöltötted a 18. életévedet, rendelkezel magyarországi állandó lakcímmel és nem szerepelsz a negatív KHR listán mindezekmellett pedig legalább 3 hónapos munkaviszonnyal rendelkezel az alap feltételeknek már megfelelsz az igényléshez. 

Amire szükséged lesz:

Kik nem igényelhetnek autóhitelt?

Ha munkanélküli vagy értelemszerűen nem igényelhetsz hitelt, viszont vannak egyéb helyzetek is, amikor minden esetben elutasítást kapsz.

A hiteligénylés lépései

 1. Válaszd ki a megfelelő autót amit szeretnél használni
 2. Keresd fel a hivatalos weboldalt
 3. Indítsd el az igénylést
 4. Nyújtsd be a kérelmet
 5. Várd meg a választ
 6. Ha pozitív a bírálat, vásárold meg az autót

Ráadásul online is lehetőséged van, így otthonod kényelméből egyszerűen összehasoníthatod az ajánlatokat, és elindíthatod az igénylést.

Autólízing vagy autóhitel?

Az autóhitel a legtöbb esetben jobban megéri mint ha egyszerűen autólízinget választanál, tekintve hogy akár munkáltatói igazolás nélkül is igénybe tudod venni. Ezzel szemben az autólízing a magánszemélyeknek nem túlságosan javasolt, ráadásul önerőt is fizetned kell ha ezt a lehetőséget választod.

Amennyiben vállalkozó vagy

Vállalkozóként az egyetlen lehetőséged az autólízing. A bankintézetek úgy vélik, hogy számukra ez a legbiztosabb módja az autókölcsönzésnek, így ebben az esetben számolnod kell azzal, hogy nem lehetsz jogosult autó hitelre egyáltalán.

Elutasított hiteligénylés lehetséges okai

Ha a bank elutasítja a hitelkérelmet, több minden is felmerülhet okként, mindenekelőtt viszont azt érdemes egyeztetned, hogy minden dokumentumot beküldtél-e és mindegyik olvasható, hivatalos formában került e feltöltésre. Ha csak ennyi a probléma, elegendő ha csatolva mellékeled azokat a dokumentumokat amelyek hiányoznak és az elbírálást meg tudják neked ismételni. 

Ha már túl sok hiteled van, ami a jövedelem 50%-át kiteszi a bank el fogja sajnos utasítani a hitelkérelmedet automatikusan mert a szabályok alapján a jövedelmemnek ennél nagyobb százalékát nem költheted hitelre. Illetve, a bank megszab egy bizonyos minimum jövedelmet (körülbelül 100 ezer forint) amit el kell érned, ahhoz hogy jogosult lehess a hitelre.

Az autóbiztosítások

Amennyiben autóhitelt igényelsz, mindenképpen érdemes biztosítást kötni, viszont nem kötelező feltétel, ahogy az autólízing esetében viszont igen. Az autó hitelből vásárolt járműre nem kell Casco-t kötni, amennyiben nem szeretnéd hogy megduplázódjon a havi törlesztőrészlet.

Természetesen a biztosítás abban az esetben is jól jöhet, ha az autóval valami probléma van, de figyelned kell arra is, hogy fenntartási költségekkel mindenképpen kell számolnod. Az üzemanyag, alkatrész és olajcsere mind mind megdobja majd a havi kiadásaidat így érdemes ez alapján számolni a havi törlesztőrészletet is. 

Összegzés

Az autóhitel igénylését tehát több lépésnek kell megelőznie, így például elsősorban érdemes átböngészni az ajánlatokat, és megtalálni a legjobb lehetőséget. Amennyiben autóvásárláson töröd a fejed érdemes a megtakarításon is elgondolkodni, hogy fedezni tudd a váratlan helyzeteket, még akkor is, hogy az autóvásárlás alatt nem szükséges önerő. Érdemesebb lehet tehát nagyobb összeget felvenni, hogy a THM szempontjából jobban járj, mint később egy második hitelt is igénybe venni. 


Autóhitel önerő nélkül értékelés: 4.5/5 közül 221 szavazat.
Dr. Kékesi Raymund Dr. Kékesi Raymund
Szerzőnk hat évig egy piacvezető pénzügyi tervező és tanácsadó cégnél dolgozott, előbb tanácsadóként, majd egy szakmai csoportot vezetve. További információk...

Üzemeltető

Hitelkalkulátor Coolfinance.hu:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
A társaság nem kínál semmilyen pénzügyi terméket.

A portálról

Coolfinance.hu egy hitelkalkulátor oldal. Számunkra érték az átláthatóság és a hiteles információ. Segítünk kiválasztani a neked megfelelő hitelt.