Hiteligénylés otthonról

     Hiteligénylés otthonról

Épp ezért nagyszerű lehetőség, hogy manapság otthonról laptopról, de akár telefonról is megtehetünk egy hiteligénylést ráadásul egyre rövidebb idő alatt.

600 000 Ft
Hitelösszeg 25 000 Ft - 600 000 Ft
THM 24,9 %
Futamidő 90 - 180 nap
Info Többreklám

Gyors információ

Hitelfajták

 • Havi törlesztőrészlet: Akár 600 000 Ft
 • Futamidő: 90 - 180 nap

Hitel feltételei

 • Magyar állampolgárság
 • Betöltött 18. életév
 • Érvényes személyazonosító okmány
 • Bejelentett magyarországi lakcím
 • Legalább 3 hónapos munkaviszony vagy nyugdíj
 • Magyarországon vezetett bankszámla

A szolgáltatóról

Még több információ a szolgáltatóról MikroCredit Zrt.

Igényelj 25 000 Ft hitelt 24,9 % kamattal Többreklám
1 500 000 Ft
Hitelösszeg 40 000 Ft - 1 500 000 Ft
THM 10,9 %
Futamidő 3 - 30 hónap
Info Többreklám

Gyors információ

Hitelfajták

 • Havi törlesztőrészlet: Akár 1 500 000 Ft
 • Futamidő: 3 – 30 hónap

Hitel feltételei

 • Be kell töltenünk a 18. életévünket
 • Rendelkeznünk kell bejelentett magyarországi lakcímmel
 • Rendelkeznünk kell igazolt, állandó jövedelemmel
 • Rendelkeznünk kell saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámlával (ez nem szükséges amennyiben az „Otthoni Szolgáltatást” vesszük igénybe)

A szolgáltatóról

Még több információ a szolgáltatóról Provident Pénzügyi Zrt.

Igényelj 40 000 Ft hitelt 10,9 % kamattal Többreklám
9 900 000 Ft
Hitelösszeg 400 000 Ft - 9 900 000 Ft
THM 6,5 %
Futamidő 24 - 120 hónap
Info Többreklám

Gyors információ

Hitelfajták

 • Elérhető hitelkeret: Akár 9 900 000 Ft
 • Futamidő: 24 - 120 hónap

Hitel feltételei

 • 18. betöltött életév
 • Magyar állampolgárság
 • Állandó magyarországi bejelentett lakcím
 • Igazolható jövedelem és munkaviszony, melyben nem áll próbaidő vagy felmondás alatt "Nem szerepel a bankok általvezetett bankközi tiltó listán (BAR)

A szolgáltatóról

Még több információ a szolgáltatóról Magyar Cetelem Zrt.

Igényelj 400 000 Ft hitelt 6,5 % kamattal Többreklám

     Hiteligénylés otthonról

De hogy miért is ennyire népszerű?

Takaríts meg időt és pénzt is egyszerre

Hiteligénylés lépései online

Az online szeretnéd elindítani a hiteligénylést mindösszesen pár egyszerű lépést kell megtenned:

 1. Válaszd ki a legjobb hitel lehetőséget az összehasonlítások után
 2. Keresd fel a bank hivatalos weboldalát 
 3. Válaszd ki a hiteligénylés gombot
 4. Add meg az adatokat
 5. Kattints az igénylés gombra

Kérhetsz visszahívást is, vagy az űrlapon is írhatsz üzenetet.

Online hitelek és elérhető lehetőségek

Amikor pénzre van szükségünk, első sorban azt kell eldöntenünk pontosan mire is szeretnénk költeni, hiszen amennyiben például egy konkrét termékre van szükségünk, mint például egy hűtőszekrényre, ha szerencsénk van találhatunk akár 0%-os kamat mellett elérhető áruhitel ajánlatokat is, de ha nem gondoljuk át, könnyen lehet hogy automatikusan a személyi kölcsön mellett döntünk, ami legalább 5%-os kamat mellett lesz elérhető. 

Illetve, léteznek például hitelkártyák is, az online igénylés világában, amely akkor lesz számodra megfelelő, ha folyamatos használatra szánod a kártyát, de akár folyószámla hitelkeret is igényelhetsz, amely hónap végén adhat egy kis plusz ha nem jönnél ki a pénzedből.

Az alábbi ajánlatok érhetőek el jelenleg online:

Hitelkártya

A hitelkártya pár éve még csak az utazók kártyája volt, viszont manapság már elmondhatjuk, hogy bárkinek jól jöhet, aki tud figyelni a határidőre, és tud parancsolni magának ha vásárlásról van szó. Jelen esetben egy hitelkerettel rendelkező kártyát kapsz kézhez, amit a keret erejéig költhetsz.Érdemes  viszont  csak annyit költeni róla, amit az adott hónapban vissza is tudsz tölteni, mert ezzel megspórolhatod az extra költségeket, ráadásul visszatérítéseket is szerezhetsz a kártyahasználat után.

Fontos információk:

Átlagos hitelösszeg

100 000 és 5 000 000 forint között

THM

0 és 39,6% között

Futamidő

nincs

Ügyintézés

online, bankban

Extra költség

nincs, amennyiben időben visszatöltöd a kimerített keretet, egyébként 25-35%-os kamat

Folyószámla hitelkeret

A folyószámla hitelkeret akkor lehet a legjobb megoldás ha általában a hónapok végén érzed azt, hogy jól jönne egy kis extra pénz. A hitelkeret a jövedelemből töltődik, így minden hónapban újra és újra felhasználhatod, havi fix törlesztés nélkül, ameddig érkezik a számládra jövedelem.

Lényeges tudnivalók:

Személyi kölcsönök és havi, heti Provident kölcsön

Manapság elérhetőek alacsony összegű kölcsönök is, heti, havi törlesztés mellett. A hitelösszeg esetükben mindösszesen pár tíz, körülbelül 30-40 ezer forint amit akár 57 hétre is fel tudunk venni.  Ez a típusú hitel viszont magával vonz egy sokkal magasabb THM-et is, ezért fontos észbentartani, hogy minél kisebb futamidőt választunk, annál kisebb összeget fogunk a végén visszafizetni. 

A személyi kölcsön pedig nagyobb összeget biztosít, akár 10 000 000 forint értékben, 1-8 éves futamidő mellett. Itt sem szabad megfeledkezni a THM fontosságáról, és érdemes a rövidebb futamidőre törekedni.

Mikor kapom meg a hitelt?

Amennyiben azonnali kölcsönre van szükséged érdemes az online hiteligénylést választanod mert ebben az esetben pár perc alatt meg tudod nézni, hogy biztosan jogosult vagy e hitelre, illetve akár 24 órán belül hozzájuthatsz a kért összeghez, anélkül hogy kimozdulnál a lakásból. 

Több hitelezőnél azonban hosszabb idő lehet, amíg elbírálják az igénylésedet, így ha azonnali pénzre van szükséged érdemes mielőbb elkezdeni a folyamatot. 

Fontos viszont tudnod, hogy a folyósítás csak munkanapokon történik meg, és ha extra szolgáltatásokat választasz, extra költségekkel kell számolnod. 

Az online hitel igénylésének feltételei

Amikor online indítod el a hiteligénylést, ugyanazokkal a feltételekkel fogsz találkozni, mint személyes ügyintézés esetén. 

Az igénylés legfontosabb feltételei:

Hova küldjem a dokumentumokat?

A legtöbb esetben elegendő ha elektronikus formában feltöltöd a hiteligénylés alatt a dokumentumokat, illetve ha videóhívásos azonosítást választasz fel kell mutatni a kamerába az ügyintézőnek is. Viszont, ha a saját bankodtól igényelsz hitelt a legtöbb esetben ezt sem fogják elkérni, elegendő lesz digitális formában elküldeni, amit összefésül a bank a náluk megtalálható adataiddal.

A hitel elbírálásának lépései

 1. Válaszd ki a bankot ahol szeretnél hitelt igényelni
 2. Keresd fel a weboldalát
 3. Indítsd el az igénylést
 4. Rövid időn belül megszületik a bírálat
 5. Indítsd el a videóhívást az azonosításhoz
 6. Küld be a kért adatokat és dokumentumokat
 7. Kösd meg a szerződést
 8. Várd meg a folyósítást

Hiteligénylés gyorsítása

Hétvégén nincs folyósítás, illetve a legtöbb esetben délután sem, így érdemes reggel elindítani az igénylés, lehetőség szerint a hét elején, hogy ne kelljen sokat várnod. 

Sok esetben azért tart tovább a hiteligénylés, mert valamelyik dokumentumot kihagytad a feltöltés során, vagy esetleg nem olvasható rendesen ezért a bankoknak több idő amíg vissza tudnak neked jelezni a problémáról. Ezzel pedig megnyúlhat a folyósítási idő is.

Légy körültekintő 

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot megtalálhasd, mindig hasonlítsd össze az online hitel ajánlatokat. Semmiképpen ne azt az ajánlatot válaszd amivel először találkozol, és elsősorban gondold át az alábbiakat:

Papír alapú szerződéskötés online

Az online kölcsönigénylés teljes egészében online formában történik, és automatikusan elektronikus formában kerül át hozzád a szerződés. Ha viszont ezzel nem értesz egyet, és ragaszkodsz a papír alapú iratokhoz a szerződést postai úton is igényelheted

Aktív vs passzív KHR

A KHR listán akkor szerepelsz ha a korábbi hitelek törlesztésében probléma történt, és esetleg gyakran elmaradtál a törlesztéssel vagy azóta sem fizetetted ki.

Amennyiben Aktív KHR listán szerepelsz el fogják utasítani a hiteledet bármit is teszel, az aktív státusz magával vonja a teljes kizárást a hiteligénylés lehetőségéből. 

Ha pedig Passzív KHR státuszod van, szigorúbb feltételeknek kell megfelelni, de jogosult lehetsz hitelre. Ebben az esetben érdemes hosszabb futamidő mellett, a legalapcsonyabb összeget megigényelni ami még elegendő számodra, hogy a legtöbb esélyed legyen a folyósításra. 

Mit tehetek ha elutasították a hiteligénylésemet?

Ha elutasították a hiteligénylést akkor sem kell egyből pánikba esni, mert a legtöbb esetben elegendő a dokumentumok pótlása. Ha viszont ettől eltérő okok miatt utasították el az alábbiakat teheted:

Hozd ki a hiteledből a legtöbbet

Amire érdemes odafigyelni hiteligényléskor, ha az a célunk, hogy minél kisebb összeget kelljen visszafizetni, az a futamidő. A futamidő határozza meg, hogy összesen hány hónapig szeretnénk fizetni az adott hitelt, és bár minél hosszabb a futamidő annál kisebb összeget kell havonta fizetned, annál nagyobb lesz a hozzá tartozó THM. Így pedig, minél magasabb a THM, annál magasabb lesz az az összeg amit végül vissza kell majd fizetned, amit viszont érdemes elkerülnöd.


Hiteligénylés otthonról értékelés: 4.5/5 közül 64 szavazat.
Dr. Kékesi Raymund Dr. Kékesi Raymund
Szerzőnk hat évig egy piacvezető pénzügyi tervező és tanácsadó cégnél dolgozott, előbb tanácsadóként, majd egy szakmai csoportot vezetve. További információk...

Üzemeltető

Hitelkalkulátor Coolfinance.hu:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
A társaság nem kínál semmilyen pénzügyi terméket.

A portálról

Coolfinance.hu egy hitelkalkulátor oldal. Számunkra érték az átláthatóság és a hiteles információ. Segítünk kiválasztani a neked megfelelő hitelt.