Autóvásárlási hitel

Az autóvásárláshoz számos hitel típus közül választhatunk. A leggyakoribb lehetőségek közé tartozik a személyi kölcsön, az autóhitel és a lízing. A személyi kölcsön általában rugalmasabb feltételeket kínál, míg az autóhitel konkrétan az autó vásárlására szolgál. A lízing esetén a gépjármű a lízingcégnél marad, de hosszú távú bérleti szerződés keretében használhatjuk. Fontos, hogy alaposan tájékozódjunk a különböző lehetőségekről, hogy a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót választhassuk az autóvásárláshoz.

Autóvásárlási

Az autóvásárlás során számos hitel lehetőség közül választhatunk, attól függően, hogy milyen típusú finanszírozást szeretnénk igénybe venni. A leggyakoribb hitelek közé tartozik az személyi kölcsön, a hitelkártya, valamint az autóhitel. Ezek mindegyike más-más feltételekkel és kamatlábakkal rendelkezik, így érdemes alaposan átgondolni, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb választás számunkra. Fontos, hogy a hitelfelvétel előtt alaposan tájékozódjunk, és ne csak az aktuális ajánlatokat vegyük figyelembe, hanem az összes elérhető lehetőséget. Így biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb döntést hozzuk meg az autóvásárlás során.

Automobil Online Kft

Automobil Online Kft is a leading company in the automotive industry, specializing in online car sales and services. With a wide range of vehicles available for purchase, they provide customers with convenient and reliable options to find their perfect car. Their website is user-friendly and offers detailed information about each vehicle, making the buying process seamless. Automobil Online Kft is dedicated to providing top-notch customer service and ensuring that every transaction is smooth and efficient.

Kapcsolat

Automobil Online Kft Budapest, Kerepesi út 192, 1163 Magyarország

 • hétfő: 9:00–17:00
 • kedd: 9:00–17:00
 • szerda: 9:00–17:00
 • csütörtök: 9:00–17:00
 • péntek: 9:00–17:00
 • szombat: Zárva
 • vasárnap: Zárva

Előnyök

 • ✅Könnyű hozzáférés az autóvásárláshoz
 • ✅Alacsony havi törlesztőrészletek
 • ✅Széles körű hitelkínálat
 • ✅Rugalmas visszafizetési lehetőségek
 • ✅Gyors és egyszerű igénylési folyamat

Hátrányok

 • ❌ Az autóvásárlási hitel fajtái között nagyon magas lehet a kamat
 • ❌ Sok esetben szükséges lehet fedezetet biztosítani az autóvásárlási hitel felvételéhez
 • ❌ Az autóvásárlási hitel fajtái közötti különbségek nehezen átláthatóak lehetnek az átlagemberek számára
 • ❌ A hitelfelvétel során gyakran szükséges hosszú távú kötelezettséget vállalni
 • ❌ A hitel visszafizetése során magas büntetőkamatokkal is számolni kell

Tapasztalatok

Oázis a használtautó-kereskedelem mocsarában. Mind Szabó Tamással, mind Várkonyi Gáborral kiugróan jó tapsztalatokat szereztem, amikor innen vettem használt autót. A kocsi jobb volt a leírtnál,ezt igazolta azóta, elhozásakor egy alufelnis nyári kerékszettet is bepakoltak hozzá a csomagtartóba, amiről addig nem esett szó, de a beszámított autó tartozékakent megkaptam. Az átírásért sem kellett egy lépest sem tennem, készen várt minden. Többször játam ott, parádés munkakultúraval működnek és barátságosak az emberrel.

András Szörényi

Rendkívül megbízható autókereskedő team az Automobile Online Kft.csapata! Perfekt profizmussal és maximális szakirányú hozzáértéssel rendelkeznek. Szolgálat – és segítőkészek. Minden téren rájuk bízhattuk magunkat, az autóvásárlási igényeink kielégítésétől kezdve, a vásárlással kapcsolatos ügyintézés (átiratás, biztosítás, régi autó beszámítás, stb.) lebonyolításáig. Nagyon korrekt, nagyon alapos szolgáltatásban részesülhettünk! Nagyon szépen köszönjük a jószándékú és figyelmes bánásmódot, az all inclusive kiszolgálást! És természetesen a csodaszép új autót!

Borbála Blaskó

Gábor és csapata segített nekünk megtalálni az új autónkat. Valóban személyre szabott segítséget kaptunk, és a közreműködésnek hála jelentősen jobb autót vettünk végül ugyanabból a pénzből, mint előtte reméltük. Bátran ajánlom a szolgáltatásukat mindenkinek.

Bence Orosz

Hozzáértő, megbízható és barátságos – ezek a szavak nem annyira megszokottak a hazai használtautó-kereskedelemben, de Gábor és Tamás teljes mértékben rászolgált a száz százalékban ötcsillagos értékelésekre. Számos baráti ajánlást követően kerestem fel őket, és nem is kellett csalódnom. Egyetlen telefonhívás és egy személyes találkozó elég volt ahhoz, hogy megtaláljuk az elképzeléseimhez illő, ellenőrzött futású és frissen szervízelt autót, amit két nappal később már el is hozhattam. A teljes körű ügyintézés, a használatra vonatkozó szakértő tanácsok és a szervízajánlás csak hab volt a tortán. Bárcsak minden ilyen flottul menne az életben.

Szigeti Szabolcs

Először vásároltunk autót, nagyon örülök, hogy megtaláltuk ezt a csapatot. Szuper hozzáértőek és kedvesek, a végül megvásárolt autó ár-érték arányban még jobb is, mint amit vártunk. Az ügyintézés ás adminisztráció tekintetében mindenben segitenek, nekünk már csak a kulcsokat kellett végül átvenni. Jó szivvel ajánlom a kereskedést mindenkinek, aki megbizható helyről szeretne használtautót.

Eszter Müller-Nagy

FAQ

Milyen hitelek fajtái léteznek az autóvásárláshoz?

Az autóvásárláshoz elérhető hitelek között szerepelnek személyi kölcsön, autóhitel, lízing és használt autóhitel.

Milyen feltételeknek kell megfelelni az autóvásárlási hitel felvételéhez?

Általában a hitelfelvételhez szükségesek a stabil jövedelem, a jó hitelminősítés és az érvényes személyi igazolvány.

Milyen kamatlábakra számíthatok az autóvásárlási hitelek esetében?

A kamatlábak az egyes bankok és hitelintézetek által kínált konkrét ajánlatoktól függenek, általában azonban 5-10% között mozognak.

Mennyi idő alatt kell visszafizetni az autóvásárlási hitelt?

Az autóvásárlási hitelek visszafizetési határideje általában 1-7 év között változhat, attól függően, hogy milyen típusú hitelt választasz.

Milyen dokumentumokra van szükségem az autóvásárlási hitel igényléséhez?

Általában szükséges az igazolt jövedelemigazolás, az érvényes személyi igazolvány és az autóra vonatkozó dokumentumok bemutatása a hitel igényléséhez.

Szólj hozzá!