Autóvásárlási hitel

Az autóvásárlási hitelek különböző típusai között találhatók például a személyi kölcsönök, amelyek általában alacsonyabb összegű kölcsönök autóvásárlásra. Emellett léteznek autófinanszírozási lehetőségek, amelyek konkrétan az autóra vonatkoznak, és általában a vásárlás finanszírozását célozzák. Fontos megfontolni a kamatlábakat és a visszafizetési feltételeket, hogy a legmegfelelőbb hitelt választhassuk az autóvásárláshoz.

Autóvásárlási

Az autóvásárlás során számos hitel lehetőség közül választhatunk, attól függően, hogy milyen pénzügyi helyzetben vagyunk és milyen autót szeretnénk vásárolni. A hitelek fajtái között találhatunk személyi kölcsönöket, hitelkártyákat, illetve autóhitelt is. Fontos, hogy alaposan átgondoljuk, melyik hitel a legmegfelelőbb számunkra, és mindig vegyük figyelembe a kamatokat és a törlesztőrészleteket. Ne feledjük, hogy az autóvásárlás komoly döntés, és érdemes alaposan tájékozódni a lehetőségekről.

Automobil Online Kft

Automobil Online Kft is a leading automotive company in Hungary, specializing in online sales of cars and providing a wide range of services for car owners. With a strong focus on customer satisfaction and innovation, Automobil Online Kft has established itself as a trusted and reliable partner in the automotive industry. Their commitment to quality and excellence sets them apart from their competitors, making them the go-to choice for car buyers and enthusiasts in Hungary.

Kapcsolat

Automobil Online Kft Budapest, Kerepesi út 192, 1163 Magyarország

 • hétfő: 9:00–17:00
 • kedd: 9:00–17:00
 • szerda: 9:00–17:00
 • csütörtök: 9:00–17:00
 • péntek: 9:00–17:00
 • szombat: Zárva
 • vasárnap: Zárva

Előnyök

 • ✅ Rugalmas visszafizetési lehetőségek
 • ✅ Versenyképes kamatok és költségek
 • ✅ Gyors és egyszerű igénylési folyamat
 • ✅ Széles körű hiteltermékek és lehetőségek
 • ✅ Rugalmas fedezeti lehetőségek és feltételek

Hátrányok

 • ❌ A hitel felvétele során magas kamatköltségek merülhetnek fel
 • ❌ A hitelekhez gyakran szükséges biztosítékok vagy kezesek felkutatása időigényes és bonyolult folyamat
 • ❌ Az autóvásárlási hitelek visszafizetése hosszú távú kötelezettséget jelenthet
 • ❌ Az esetleges késedelmes fizetések magas büntetőkamattal járhatnak
 • ❌ Az autó értékének csökkenése miatt a hitel visszafizetése során nagyobb összegeket kell kifizetni

Tapasztalatok

Oázis a használtautó-kereskedelem mocsarában. Mind Szabó Tamással, mind Várkonyi Gáborral kiugróan jó tapsztalatokat szereztem, amikor innen vettem használt autót. A kocsi jobb volt a leírtnál,ezt igazolta azóta, elhozásakor egy alufelnis nyári kerékszettet is bepakoltak hozzá a csomagtartóba, amiről addig nem esett szó, de a beszámított autó tartozékakent megkaptam. Az átírásért sem kellett egy lépest sem tennem, készen várt minden. Többször játam ott, parádés munkakultúraval működnek és barátságosak az emberrel.

András Szörényi

Rendkívül megbízható autókereskedő team az Automobile Online Kft.csapata! Perfekt profizmussal és maximális szakirányú hozzáértéssel rendelkeznek. Szolgálat – és segítőkészek. Minden téren rájuk bízhattuk magunkat, az autóvásárlási igényeink kielégítésétől kezdve, a vásárlással kapcsolatos ügyintézés (átiratás, biztosítás, régi autó beszámítás, stb.) lebonyolításáig. Nagyon korrekt, nagyon alapos szolgáltatásban részesülhettünk! Nagyon szépen köszönjük a jószándékú és figyelmes bánásmódot, az all inclusive kiszolgálást! És természetesen a csodaszép új autót!

Borbála Blaskó

Gábor és csapata segített nekünk megtalálni az új autónkat. Valóban személyre szabott segítséget kaptunk, és a közreműködésnek hála jelentősen jobb autót vettünk végül ugyanabból a pénzből, mint előtte reméltük. Bátran ajánlom a szolgáltatásukat mindenkinek.

Bence Orosz

Hozzáértő, megbízható és barátságos – ezek a szavak nem annyira megszokottak a hazai használtautó-kereskedelemben, de Gábor és Tamás teljes mértékben rászolgált a száz százalékban ötcsillagos értékelésekre. Számos baráti ajánlást követően kerestem fel őket, és nem is kellett csalódnom. Egyetlen telefonhívás és egy személyes találkozó elég volt ahhoz, hogy megtaláljuk az elképzeléseimhez illő, ellenőrzött futású és frissen szervízelt autót, amit két nappal később már el is hozhattam. A teljes körű ügyintézés, a használatra vonatkozó szakértő tanácsok és a szervízajánlás csak hab volt a tortán. Bárcsak minden ilyen flottul menne az életben.

Szigeti Szabolcs

Először vásároltunk autót, nagyon örülök, hogy megtaláltuk ezt a csapatot. Szuper hozzáértőek és kedvesek, a végül megvásárolt autó ár-érték arányban még jobb is, mint amit vártunk. Az ügyintézés ás adminisztráció tekintetében mindenben segitenek, nekünk már csak a kulcsokat kellett végül átvenni. Jó szivvel ajánlom a kereskedést mindenkinek, aki megbizható helyről szeretne használtautót.

Eszter Müller-Nagy

FAQ

Mi az autóvásárlási hitelek leggyakrabban alkalmazott típusa?

Az autóvásárlási hitelek leggyakrabban alkalmazott típusa a személyi kölcsön.

Milyen feltételek szükségesek az autóvásárlási hitel felvételéhez?

Az autóvásárlási hitel felvételéhez általában szükséges egy stabil jövedelem és jó hitelminősítés.

Milyen időtávra lehet általában felvenni az autóvásárlási hitelt?

Az autóvásárlási hitelek általában 1-7 éves időtávra vehetőek fel.

Milyen dokumentumok szükségesek az autóvásárlási hitel igényléséhez?

Az autóvásárlási hitel igényléséhez általában szükséges személyazonosító okmányok és jövedelemigazolás.

Milyen kamatlábakra lehet számítani az autóvásárlási hitelek esetében?

Az autóvásárlási hitelek kamatlábai általában változóak, de átlagosan 5-10% között mozognak.

Szólj hozzá!