Decathlon hitel

Decathlon a sportfelszerelés kategóriában kiemelkedő választékot kínál. A vállalat széles termékskálájában megtalálhatóak a legnépszerűbb sportágakhoz szükséges felszerelések, legyen szó futásról, kerékpározásról, vagy éppen labdajátékokról. A minőségi termékek mellett kedvező árak és kiváló vásárlói élmény is várja az érdeklődőket.

Decathlon

Decathlon a sportfelszerelés kategóriában egyike a legnépszerűbb üzleteknek, amely széles választékot kínál minden sportágban. Az üzlet hatalmas választékkal rendelkezik, beleértve a futócipőket, kerékpárokat, fitness felszereléseket és még sok mást. Az üzletben minden sportoló megtalálhatja a számára megfelelő felszerelést, legyen szó kezdő vagy profi szinten sportolóról. A Decathlon az egyik legjobb hely a sportfelszerelés beszerzésére, mivel nemcsak kiváló minőségű termékeket kínál, hanem kedvező áron is elérhetőek. Emellett az üzlet kiváló vásárlói élményt nyújt, segítve a vásárlókat a legjobb döntés meghozatalában. Összességében a Decathlon a sportfelszerelés terén az egyik legmegbízhatóbb és legváltozatosabb választékot kínáló üzlet.

Decathlon City Paris Bd Saint-Germain

Decathlon City Paris Bd Saint-Germain egy sportruházati és sportszerbolt, amely a francia fővárosban, Párizsban található a Saint-Germain sugárúton. A bolt széles választékot kínál sportruházatokból, cipőkből, sportszerek és kiegészítők közül, valamint különböző sportágakhoz szükséges felszereléseket is beszerezhetünk itt. A Decathlon City üzletlánc híres minőségi termékeiről és kedvező árairól, így ideális választás lehet mind a profi sportolók, mind pedig a hobbi sportolók számára. Ha Párizsban járunk és sportfelszerelésekre van szükségünk, érdemes ellátogatni a Decathlon City boltba a Bd Saint-Germain-en.

Kapcsolat

Decathlon City Paris Bd Saint-Germain 104 Bd Saint-Germain, 75006 Paris, Franciaország
+33 1 87 76 03 30

 • hétfő: 10:00–20:00
 • kedd: 10:00–20:00
 • szerda: 10:00–20:00
 • csütörtök: 10:00–20:00
 • péntek: 10:00–20:00
 • szombat: 10:00–20:00
 • vasárnap: 13:00–20:00

Előnyök

 • ✅ A Decathlonban széles választékban található sportfelszerelés minden sportág számára
 • ✅ Kiváló minőségű termékek elérhetőek versenyképes áron
 • ✅ Rugalmas vásárlási feltételek és garancia biztosított minden vásárló számára
 • ✅ Professzionális tanácsadás és segítségnyújtás elérhető az üzletekben és online is
 • ✅ Innovatív technológiák és designok folyamatosan frissülnek a kínálatban

Hátrányok

 • ❌ A Decathlonban a sportfelszerelés kínálata túl széles lehet, ami nehezítheti a vásárlók döntését.
 • ❌ Az árak változhatnak, és nem mindig lehet könnyen összehasonlítani az azonos termékeket.
 • ❌ A minőség nem mindig garantált, mivel a Decathlon saját márkás termékeket is forgalmaz.
 • ❌ A vásárlók tapasztalatai szerint a kiszolgálás és az ügyfélszolgálat nem mindig kifogástalan.
 • ❌ A Decathlonban való vásárlás során hosszabb várakozási idők is előfordulhatnak a nagy forgalom miatt.

Tapasztalatok

Két eladó beszélget egymással a ciklusokról, és egy ember a műhelyben, aki nagyon elfoglalt. Az eladóktól olyan alkatrészt kérek, ami a Decathlon honlapja szerint raktáron van: a műhelyben kell érdeklődni. De a szerelő elfoglalt… Akkor mire valók?

Alcat V

Nagyon koszos üzlet: annyira undorító a padló, hogy nem mertem a földre tenni a lábam, hogy felpróbáljam a medence uszonyomat! A polcokon mindenhol dobozok vannak, amin nem tudunk átjutni… Az eladók inkább egymás közt beszélnek, mintsem tájékoztatják a vásárlót. Röviden: menekülni.

ripley583

Köszönjük Quentinnek, Saïdnak és Mrs.-nek a kerékpáros osztálytól a fogadtatást és ezt a kivételes szolgáltatást ezen az esős napon! Egy egységes, mosolygós csapat, akik a legjobb tanácsokat adták, és tudtak válaszolni a kérdéseimre. Szuper egységes csapat, ügyes volt, visszajövök!

Marie-Léa Cazaux

A Decathlon kerékpárműhely már nem cserél gumit vagy láncot a nem tőlük vásárolt elektromos kerékpáron. Francia kereskedelem: van munka, de nem vállaljuk. Inkább korlátozzuk üzletünket, és segítséget kérünk az államtól, ha a dolgok nem mennek jól. De természetesen örömmel olvasom a Decathlon stábjának valódi válaszát erre az új választásra. De ehhez törődniük kellene a vásárlóikkal, ami nem magától értetődő… Lássuk

Véronique & Pascal Joudioux

Ügyfélszolgálat, amely megvicceli a világot. Hívjon tegnap, nehogy hiába utazzon, és elmagyarázza a problémát (egy nem a Decathlon által árusított, hanem a Decathlon weboldalán vásárolt e-bike kerékcseréje). Pozitív válasz az üzlettől. Érkezés ma: „Lehetetlen, hogy a kerékpárt nem a Decathlonnál vásárolták meg”. Egy kishitűség, ami egy 80 éves idős hölgynek került, akinek 1 óra 30 óra kiszállítást és 1 óra 30 óra visszaszállítást kellett segítenem egy nagyon nehéz biciklivel a hóna alatt. Egyszóval: aljas. Menekülni.

Vacherot Julien

FAQ

Decathlon egy sportfelszerelés áruházlánc? Igen, Decathlon egy nagy sportfelszerelés áruházlánc, amely számos sportágban kínál termékeket.

Igen, Decathlon egy nagy sportfelszerelés áruházlánc, amely számos sportágban kínál termékeket.

A: Milyen sportágakra specializálódik leginkább a Decathlon? A Decathlon széles választékban kínál termékeket, de leginkább futás, kerékpározás, túrázás, úszás és fitnesz területeken.

A Decathlon széles választékban kínál termékeket, de leginkább futás, kerékpározás, túrázás, úszás és fitnesz területeken.

A: Hol találhatók Decathlon üzletek Magyarországon? Magyarországon több városban is megtalálhatók Decathlon üzletek, például Budapesten, Debrecenben és Pécsen.

Magyarországon több városban is megtalálhatók Decathlon üzletek, például Budapesten, Debrecenben és Pécsen.

A: Milyen garanciákat kínál a Decathlon a vásárlóknak? A Decathlon általában két év garanciát biztosít a termékeire, valamint lehetőség van a termék visszavételére is.

A Decathlon általában két év garanciát biztosít a termékeire, valamint lehetőség van a termék visszavételére is.

A: Hogyan lehet online vásárolni a Decathlon webáruházában? A Decathlon webáruházában egyszerűen lehet online vásárolni, regisztráció után választhatja ki a kívánt termékeket és kényelmesen otthonról rendelhet.

A Decathlon webáruházában egyszerűen lehet online vásárolni, regisztráció után választhatja ki a kívánt termékeket és kényelmesen otthonról rendelhet.

Szólj hozzá!