építési hitel

Az építési hitelek különböző típusai között számos lehetőség áll rendelkezésre az építkezők számára. A leggyakoribb típusok közé tartoznak a lakáshitel, a személyi kölcsön, valamint a jelzáloghitel. Ezek a hitelek különböző feltételekkel és kamatlábakkal rendelkeznek, így fontos alaposan átgondolni és összehasonlítani őket, mielőtt döntést hoznánk. Fontos, hogy a hitel kiválasztása során figyelembe vegyük az építkezés teljes költségét, valamint a saját pénzügyi helyzetünket is.

építési

Az építési hitelek különböző típusai között számos lehetőség áll rendelkezésre azoknak, akik új ingatlanokat szeretnének építeni vagy meglévő ingatlanokat felújítani. Ezek a hitelek általában hosszú távúak és kedvező feltételekkel rendelkeznek, hogy segítsenek az embereknek megvalósítani álmaikat. Néhány példa a leggyakoribb építési hitelek típusaira: 1. Építési hitel: Ez a hitel lehetővé teszi az ingatlan teljes építési költségeinek finanszírozását. Általában a hitel folyósítása részletekben történik, ahogy az építkezés halad. 2. Felújítási hitel: Ha már meglévő ingatlant szeretnénk felújítani, akkor a felújítási hitel segítségével fedezhetjük a költségeket. Ez lehetővé teszi a lakás vagy ház korszerűsítését és értékének növelését. 3. Bővítési hitel: Ha az ingatlanunkat szeretnénk bővíteni, akkor a bővítési hitel segítségével finanszírozhatjuk az építkezést. Így több helyet és komfortot teremthetünk otthonunkban. Ezen hitelek mindegyike más és más feltételekkel rendelkezik, ezért fontos alaposan átgondolni, hogy melyik illik legjobban az egyéni igényeinkhez és lehetőségeinkhez. Érdemes szakértő tanácsot kérni a legmegfelelőbb választás meghozatalához.

BFKH – Építésügyi és Örökségvédelmi Főo. – É-Budai Építésügyi és Építésfelügy.-i O.; D-Budai Építésügyi és Építésfelügy.-i O.

BFKH – Építésügyi és Örökségvédelmi Főo. – É-Budai Építésügyi és Építésfelügy.-i O.; D-Budai Építésügyi és Építésfelügy.-i O. egy kiváló vállalat, amely széles körű szolgáltatásokat nyújt az építésügy területén. A cég kiemelkedő szakértői és tapasztalt munkatársai garantálják, hogy minden projekt magas színvonalon valósuljon meg. A BFKH folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és mindig az ügyfelek igényeire fókuszál. Ha minőségi és megbízható építésügyi szolgáltatásra van szüksége, akkor a BFKH a tökéletes választás.

Kapcsolat

BFKH – Építésügyi és Örökségvédelmi Főo. – É-Budai Építésügyi és Építésfelügy.-i O.; D-Budai Építésügyi és Építésfelügy.-i O. Budapest, Logodi utca 38-40, 1012 Magyarország
+36 1 795 9008

 • hétfő: 13:00–16:00
 • kedd: Zárva
 • szerda: 8:00–16:00
 • csütörtök: Zárva
 • péntek: Zárva
 • szombat: Zárva
 • vasárnap: Zárva

Előnyök

 • ✅ Rugalmas visszafizetési feltételek lehetősége
 • ✅ Kedvező kamatlábak és költségek
 • ✅ Gyors és egyszerű online igénylési folyamat
 • ✅ Széles körű hitelösszeg lehetőségek
 • ✅ Rugalmas fedezet lehetőségek és garanciák

Hátrányok

 • ❌ A hitelkérelmek hosszú feldolgozási ideje miatt sokszor nem megfelelőek az építési projektek gyors üteméhez.
 • ❌ A hitelkamatok és egyéb költségek magas szintje miatt az építési hitelek jelentős terhet rónak a hitelfelvevőkre.
 • ❌ A hitelképeség hiánya vagy a hitelkorlátok miatt előfordulhat, hogy nem lehet elegendő finanszírozást biztosítani az építési projektekhez.
 • ❌ Az építési hitelek sok esetben szigorú feltételeket támasztanak a hitelfelvevőkkel szemben, ami korlátozhatja az építési tervek rugalmasságát.
 • ❌ Az építési hitelek visszafizetése hosszú távú kötelezettséget jelent, amely terhet jelenthet a hitelfelvevők számára a jövőben.

Tapasztalatok

Soha ennél szánalmasabb ügyfélszolgálattal még nem találkoztam. Nulla indulattal: – soha, egy alkalommal sem vették fel a telefont – e-mailben egyetlen alkalommal sem adtak időpontot – soha érdemi választ egyetlen kérdésemre sem kaptam – kínomban odamentem személyesen, de elküldtek, hogy kérjek e-mailben időpontot… Mindennemű munkát lehetetlenné tévő, lealacsonyító, minden elképzelhető normát messze alulmúló, borzalmas társaság!

Pixelfix Balazs

Nem működik! 4 hete nem tudnak érvényt szerezni határozatuknak! Egy giga beruházást leállítottak, mégis az építkezés folyik, az életveszélyes állapot nem szűnt meg!

Gábor Bereczky

Nagy leterheltség mellett az ügymenet keretein belüli segítőkészség. Telefonon vagy emailben zajlik az ügyintézés döntő részben.

Balázs Doktorits

Nem veszik fel a telefont, tipikus sóhivatal ahol egyik asztalról a másikra tologatják az ember ügyét, megoldás vagy kommunikáció nélkül.

Szabi A

Fogalmuk sincs a jogszabalyokrol, 5 ugyben semmit sem valaszoltak honapok alatt sem, epiteshatosagi ugyben fogalmuk sincs a szabaly mit tartalmaz, azt hiszek ok hozzak azt..

Krisztian Asztalos

FAQ

Egyedülálló véleményként felülvizsgálóként azt tapasztaltam, hogy az építési hitelek fajtái nagyon változatosak és sokféle lehetőséget kínálnak az ügyfelek számára.

Milyen típusú építési hitelek léteznek a piacon?

Az építési hitelek között találhatóak például lakáscélú, lakáscélú felújítási, valamint ingatlanvásárlási hitelek.

Milyen feltételekkel lehet igényelni az építési hiteleket?

Az építési hitelek igénylésének feltételei általában az igénylő jövedelmére, hitelképességére és az ingatlan értékére vonatkoznak.

Milyen dokumentumok szükségesek az építési hitel igényléséhez?

Az építési hitel igényléséhez általában személyi igazolvány, jövedelemigazolás, valamint az ingatlan tulajdonjogát igazoló dokumentumok szükségesek.

Milyen kamatlábakat kínálnak az építési hitelek?

Az építési hitelek kamatlábai változóak lehetnek, és általában az igénylő hitelképességétől, az ingatlan értékétől és a piaci viszonyoktól függnek.

Milyen időtartamra lehet felvenni az építési hiteleket?

Az építési hitelek általában hosszabb időtartamra, akár több évtizedre is felvehetőek, de a konkrét időtartamot az igénylő hitelképessége és az ingatlan jellege határozza meg.

Szólj hozzá!