Euronics hitel

Euronics egy népszerű háztartási gépek kategóriájában működő áruházlánc, amely széles választékot kínál a legújabb technológiai termékekből. Az üzleteikben megtalálhatók a legmodernebb konyhai eszközök, mosógépek, hűtőszekrények és egyebek. A vásárlók itt megbízható minőségre számíthatnak, és a szakértő eladók segítségével könnyen megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb termékeket.

Euronics

Euronics a háztartási gépek egyik vezető szakértője és szolgáltatója a piacon. A vállalat széles körű termékeket kínál, beleértve a mosógépeket, hűtőszekrényeket, sütőket és sok más háztartási készüléket. A vállalat híres kiváló minőségű termékeiről és kiváló ügyfélszolgálatáról. Az Euronics a legjobb választás, ha minőségi és megbízható háztartási gépeket keres. Ne habozzon, látogasson el az Euronics weboldalára még ma, és válasszon a széles termékválasztékunkból!

Euronics Nova

Euronics Nova egy vezető elektronikai kiskereskedelmi vállalat, amely széles választékban kínálja a legújabb technológiai termékeket. Az üzlet híres kiváló minőségű termékeiről, versenyképes árairól és kiváló ügyfélszolgálatáról. A vállalat folyamatosan frissíti készletét, hogy mindig a leginnovatívabb termékeket kínálja ügyfeleinek. Euronics Nova a legjobb választás azok számára, akik minőségi elektronikai eszközöket keresnek megfizethető áron.

Kapcsolat

Euronics Nova C.so XXII Marzo, Via Fratelli Bronzetti, 33, 20129 Milano MI, Olaszország
+39 06 2276 9525

 • hétfő: 10:00–13:00, 14:30–19:30
 • kedd: 10:00–13:00, 14:30–19:30
 • szerda: 10:00–13:00, 14:30–19:30
 • csütörtök: 10:00–13:00, 14:30–19:30
 • péntek: 10:00–13:00, 14:30–19:30
 • szombat: 10:00–13:00, 14:30–19:30
 • vasárnap: Zárva

Előnyök

 • ✅ Az Euronics kínálata széles választékot kínál háztartási gépek terén, így könnyen megtalálhatóak a legújabb és leginnovatívabb termékek.
 • ✅ A vállalat kiváló szolgáltatást nyújt vásárlóinak, beleértve a gyors és hatékony kiszállítást, valamint a szakszerű tanácsadást.
 • ✅ Az Euronics árai versenyképesek a piacon, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy jó áron juthatnak hozzá minőségi háztartási gépekhez.
 • ✅ A cég gyakran tart akciókat és kedvezményeket, így lehetőség van még jobb áron hozzájutni a kívánt termékekhez.
 • ✅ Az Euronics üzleteiben tapasztalt és segítőkész eladók állnak rendelkezésre, akik szívesen segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb háztartási gépeket az egyedi igényeknek megfelelően.

Hátrányok

 • ❌ Az Euronics háztartási gépek kínálata túl széles, ami nehezíti a választást.
 • ❌ A termékek árai magasabbak lehetnek más üzletekhez képest.
 • ❌ A szerviz és garanciális ügyintézés nem mindig zökkenőmentes.
 • ❌ Az online rendelés és házhozszállítás lehetősége nem minden termékre elérhető.
 • ❌ A vásárlói vélemények alapján a minőség és megbízhatóság nem mindig kifogástalan.

Tapasztalatok

Bementem, hogy információt kérjek egy számítógépről, és a személyzetet nagyon zavartnak és hidegnek találtam. Egy eladó különösen azt nyilatkozta szakszerűtlenül, hogy „nem engedhetjük meg magunknak ilyen alacsony árakat”. Kár, hogy a kérdéses termék elérhető volt az oldalon és házhoz szállítással megvásárolható volt. nem mennék vissza.

Giulia Fortunato

Az ügyfélszolgálati személyzet nagyon barátságos. Egyáltalán nem az a srác a nyilvántartásban! Nehézségei voltak az utalvánnyal, vártam, hogy felvegye a kapcsolatot a menedzserrel, aki nem vette fel a telefont. 20 perc várakozás után rákérdeztem az időzítésre, mire a srác kiabálni kezdett velem. Elfogadhatatlan

Rosa Fiorentino

Az évek során vettem néhány terméket, a televíziótól a mobiltelefonig. Barátságos és hozzáértő személyzet, jó árak

alessandro pasi

NAGYON durva és NEM SEGÍTSÉGETLEN személyzet. továbbá a zárási időt (naptól és a dolgozóktól függően) NEM TISZTELETNEK

fabio lorello

Évekkel ezelőtt komoly bolt volt, mindent megvettem, de már nem. Ezt a létesítményt már nem lehet telefonon felvenni, személyesen kell megtudni, hogy van-e termék. A telefonszám egyetlen szám az összes üzlet számára, amelyet soha senki nem vesz fel. A házamtól ugyanilyen távolságra van a Mediaword Viale Umbriában, oda fogok menni, mert legalább válaszolnak és segítséget nyújtanak. Akkor panaszkodj, ha bezárod az üzleteket és munka nélkül maradsz.

Danilo Visconti

FAQ

Az Euronics egy megbízható háztartási gépek szaküzletlánc, amely széles választékot kínál a vásárlóknak. A termékek minősége és szolgáltatásai miatt sokan választják ezt a boltot.

Milyen típusú háztartási gépeket lehet vásárolni az Euronics üzleteiben?

Az Euronics üzleteiben számos háztartási gépet lehet vásárolni, mint például hűtőszekrények, mosógépek, sütők, porszívók és kis háztartási készülékek.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy a vásárolt termék jó minőségű és megbízható?

Az Euronics üzleteiben kizárólag megbízható márkájú és minőségi termékeket forgalmaznak, így biztos lehetsz benne, hogy a vásárolt háztartási gép hosszú távon is megfelelően fog működni.

Milyen garanciát vállal az Euronics a vásárolt termékekre?

Az Euronics minden eladott termékre garanciát vállal, így ha bármilyen probléma merül fel a vásárolt háztartási géppel kapcsolatban, könnyedén igénybe veheted a garanciális szolgáltatást.

Van lehetőség részletfizetésre az Euronics üzleteiben?

Igen, az Euronics üzleteiben lehetőség van részletfizetésre is, így könnyebben megvásárolhatod a kívánt háztartási gépet anélkül, hogy egyszerre kellene kifizetned az teljes összeget.

Hogyan tudok információhoz jutni az aktuális akciókról az Euronics üzleteiben?

Az Euronics rendszeresen hirdet akciókat és kedvezményeket, amelyekről az üzletekben kívül online felületeiken is tájékozódhatsz, vagy érdeklődhetsz az eladóknál az aktuális ajánlatokról.

Szólj hozzá!