Ikea hitel

Ikea egy világhírű bútor- és lakberendezési cikkeket kínáló vállalat, amely a legmagasabb minőségű termékeket kínálja megfizethető áron. Az Ikea áruházak széles választékát kínálják bútoroknak, dekorációs tárgyaknak és kiegészítőknek, amelyek minden otthon stílusához illeszkednek. Az Ikea termékei egyszerűen összeszerelhetők és tartósak, így ideálisak a mindennapi használatra. Az Ikea népszerűsége világszerte nő, és az emberek szeretik az egyedi stílusát és praktikus megoldásait.

Ikea

Az Ikea az egyik legismertebb bútor- és lakberendezési cikk forgalmazó a világon. A cég híres a modern és praktikus designjairól, valamint a megfizethető árairól. Az Ikea áruházakban széles választékban találhatók bútorok, ágyneműk, konyhai eszközök, dekorációs tárgyak és sok más termék. Az Ikea termékei könnyen összeszerelhetők, és sokukat lehet testre szabni az egyedi igények szerint. Az Ikea az egyszerűség és funkcionalitás jegyében tervez, és célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a stílusos és praktikus otthoni berendezési tárgyakat. Az Ikea népszerűsége világszerte növekszik, és az emberek szívesen vásárolnak tőlük, mert megbízható minőséget és modern dizájnt kínálnak. Ha Ön is szeretné frissíteni otthonát stílusos és praktikus bútorokkal, akkor az Ikea az ideális választás lehet Önnek.

IKEA Decoration

IKEA Decoration is a well-known furniture retailer that offers a wide range of stylish and affordable home decor products. Their products are designed to help customers create a comfortable and stylish living space. With a focus on quality and affordability, IKEA Decoration has become a popular choice for consumers looking to update their home decor. Whether you’re looking for furniture, lighting, textiles, or accessories, IKEA Decoration has something for every style and budget. Shop online or visit one of their many stores worldwide to find the perfect pieces for your home.

Kapcsolat

IKEA Decoration 144 Rue de Rivoli, 75001 Paris, Franciaország
+33 9 69 36 20 06

 • hétfő: 10:00–20:00
 • kedd: 10:00–20:00
 • szerda: 10:00–20:00
 • csütörtök: 10:00–20:00
 • péntek: 10:00–20:00
 • szombat: 10:00–20:00
 • vasárnap: 11:00–20:00

Előnyök

 • ✅Kiváló minőségű bútorok széles választéka
 • ✅Stílusos és modern design
 • ✅Praktikus és helytakarékos megoldások
 • ✅Kedvező árak és gyakori akciók
 • ✅Könnyű összeszerelés és praktikus csomagolás

Hátrányok

 • ❌Az Ikea bútorok gyakran nehezek és nehézkesek a szállítás során.
 • ❌Az Ikea termékek összeszerelése időigényes és néha bonyolult lehet.
 • ❌Az Ikea általában nem kínál személyre szabott vagy egyedi bútorokat.
 • ❌Az Ikea bútorok gyakran nem olyan tartósak, mint más, magasabb minőségű bútorok.
 • ❌Az Ikea általában nem kínál magas minőségű anyagokból készült bútorokat.

Tapasztalatok

A szokásos választék, csak kicsiben.

Zsolt Jakab

Köszönet Sébastiennek, Mouhamednek és a fiatal lánynak a 1-ből, akik az egyszerű információkért fel-le vittek, mint egy körhintát tetőtől talpig, A seprűkeresésnél tulajdonképpen nem is annyira a környezetet, de még csak nem is egy csoportot kritizálom, hanem azt, hogy egy írástudatlan embert vesznek el, aki nem ismeri az irányt, vagy nem veszi figyelembe az információkat. értékesítési tanácsadóitól. Komolyan rossz pont számomra, hogy nem használtam az agyamat, de negatívan használták rám. Mert miután nevetett rajtam egy pozitív pont. Tudják, hogyan kell játszani az ügyfelekkel Igen, nagyon rossz tapasztalat a seprűvel kapcsolatban, köszönöm a csapatnak.

andre hot batemb

Szép az IKEA, de nehéz eligazodni a polcokon. Az üzlet nem túl nagy, a kertes rész a pénztárak közelében van. A részvétel szokásos, egy kijárat van vásárlás nélkül.

Antoine D

Nadia kifogástalan volt! Professzionális és figyelmes, több szekrény projektet is csináltunk, és nagyon jól éreztük magunkat az ajtók és színek kiválasztásán, nagyon tetszett!

Elena Ruyatkina

Nagyon szép bolt! Egészen komplett, néha vannak megtört részek. Jó hely a ruha és a matrac számára! Változatosság hiánya a bazári termékekben. A többi okés!

Tobias Noni

FAQ

Mi a legnépszerűbb bútor kategória az Ikeánál?

Az Ikeánál a legnépszerűbb bútor kategória a nappali bútorok között található.

Van lehetőség személyre szabott bútorok rendelésére az Ikeánál?

Az Ikeánál sajnos nincs lehetőség személyre szabott bútorok rendelésére, csak az előre gyártott termékeket lehet megvásárolni.

Milyen garancia van az Ikeánál vásárolt bútorokra?

Az Ikeánál vásárolt bútorokra általában 1-10 év közötti garancia vonatkozik, attól függően, hogy milyen típusú bútort vásároltál.

Hogyan lehet online rendelést leadni az Ikeánál?

Az Ikeánál online rendelést lehet leadni a hivatalos weboldalon keresztül, ahol kiválaszthatod a kívánt termékeket és megadhatod a szállítási címet.

Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre az Ikeánál?

Az Ikeánál lehetőség van bankkártyás fizetésre, készpénzes fizetésre a boltban, valamint online banki átutalásra is.

Szólj hozzá!