Lakásvásárlási hitel

Lakásvásárlási hitelként számos fajta létezik, amelyek közül választhatunk. Fontos, hogy alaposan tájékozódjunk az egyes lehetőségekről, hogy a legmegfelelőbb döntést hozhassuk meg. A leggyakoribb típusok közé tartoznak az állandó kamatozású, változó kamatozású és támogatott hitel. Minden hitelnek megvannak a saját előnyei és hátrányai, ezért érdemes alaposan átgondolni, melyik lenne a legmegfelelőbb a saját helyzetünkben.

Lakásvásárlási

Lakásvásárlási hitelként többféle lehetőség közül választhatunk, attól függően, hogy milyen típusú hitelt szeretnénk felvenni. Az egyik lehetőség a fix kamatozású hitel, amelynek esetében a kamat összege az egész futamidő alatt változatlan marad. Ezáltal könnyen tervezhetővé válik a törlesztőrészletünk, hiszen nem kell attól tartanunk, hogy hirtelen emelkedik a kamat. A másik lehetőség a változó kamatozású hitel, ahol a kamat összege időszakonként változhat. Ez a típusú hitel általában alacsonyabb kezdeti kamattal rendelkezik, azonban kockázatosabb is lehet, hiszen a kamatok emelkedhetnek a futamidő során. Emellett létezik még az államilag támogatott hitel, amelyet például a CSOK program keretében vehetünk fel. Ez a hitel kedvezőbb feltételekkel rendelkezik, és segítséget nyújthat a lakásvásárlás során. Végül fontos megemlíteni a lakáshitelek fedezeti típusait is. Lehetünk például jelzáloghitel felvevők, ahol a hitel fedezeteként a vásárolt ingatlan szolgál, vagy személyi kölcsön felvevők, akik más típusú fedezetet választanak. Összességében tehát számos lehetőségünk van lakásvásárlási hitel felvételekor, és érdemes alaposan átgondolni, hogy melyik típus felel meg leginkább az egyéni igényeinknek és lehetőségeinknek.

Új Lakás Budapest

Új Lakás Budapest egy megbízható ingatlanfejlesztő cég, amely kiváló minőségű lakásokat kínál a vevők számára. A cég szakértő csapata folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci trendeket, és igyekszik megfelelni az ügyfelek igényeinek. Az új lakások modern és stílusos kialakítással rendelkeznek, és magas színvonalú anyagok felhasználásával épülnek. Új Lakás Budapest garanciát vállal az ingatlanok minőségére, valamint rugalmas fizetési lehetőségeket kínál az érdeklődőknek. Ha minőségi és modern lakást keres Budapesten, akkor mindenképpen érdemes megfontolni az Új Lakás Budapest kínálatát.

Kapcsolat

Új Lakás Budapest Budapest, Kun utca 4/A, 1081 Magyarország
+36 30 538 3928

 • hétfő: 9:00–18:00
 • kedd: 9:00–18:00
 • szerda: 9:00–18:00
 • csütörtök: 9:00–18:00
 • péntek: 9:00–18:00
 • szombat: 10:00–18:00
 • vasárnap: 10:00–14:00

Előnyök

 • ✅ Rugalmas visszafizetési lehetőségek
 • ✅ Versenyképes kamatok és költségek
 • ✅ Gyors és egyszerű hitelfelvétel folyamata
 • ✅ Széles körű kínálat különböző hiteltípusokból
 • ✅ Személyre szabott hitelajánlatok és tanácsadás

Hátrányok

 • ❌ A lakásvásárlási hitelek fajtái közötti egyik legnagyobb hátrány, hogy a kamatok általában magasabbak, mint más hiteltípusok esetén.
 • ❌ Emellett a lakásvásárlási hitelek gyakran hosszú futamidejűek, ami hosszú távon nagyobb összegű visszafizetést jelent.
 • ❌ További hátrány, hogy a lakásvásárlási hitelekhez gyakran szigorúbb feltételek kapcsolódnak, mint más típusú hitelek esetén.
 • ❌ Az is probléma lehet, hogy a lakásvásárlási hitelek esetén gyakran nagyobb önerőt kell biztosítani, ami sokak számára megnehezítheti a vásárlást.
 • ❌ Végül, a lakásvásárlási hitelek esetén a hitelképesség ellenőrzése általában alaposabb és hosszabb folyamat, ami időigényes lehet a hitel felvételének során.

Tapasztalatok

Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést! Részletesen elmondtam az igényeimet a vásárolandó ingatlannal kapcsolatban és rövid időn belül szinte tökéletesen ilyen lakást ajánlottak; le is foglalóztam 🙂

Borsos Zoltán

Csak gratulálni tudok és mindenkinek bátran ajánlom őket mert hihetetlenül segítőkészek és látszik, hogy számukra ez nem csak munka hanem hivatás. Köszönjük, hogy általatok megtaláltuk a tökéletes otthont! Minden jót!!

Éva Beleznay

Ajanlom mindenkinek, aki lakasvasarlasba fog! Altaluk a leheto legjobb kinalat elerheto es nagyon segitokeszek! Hihetetlen, hogy mekkora szenvedellyel dolgoznak es segitenek masoknak, hogy uj otthonra leljenek! 5 csillagos szerviz garantalt!

Alexandra Atádi

Nagyon korrektek és segítőkészek. Rövid időn belül minden kérdésemre választ kaptam.

Alex Asztalos

Szuper projektek, naprakész információk, segítőkész csapat! Az értékesítő úr roppant kedves, csak ajánlani tudom!

Edina Drimba

FAQ

Kérdés 1: Milyen típusú hitelek érhetőek el lakásvásárlásra?

Az egyik leggyakoribb hitel a lakásvásárláshoz a lakáshitel, de emellett elérhetőek még személyi kölcsön, jelzáloghitel és állami támogatások is.

Kérdés 2: Milyen feltételeknek kell megfelelni a lakásvásárlási hitel igényléséhez?

Általában a hitelintézetek elvárják, hogy a hitelfelvevő rendelkezzen állandó jövedelemmel, jó hitelminősítéssel és legalább egy részletfizetési képességgel.

Kérdés 3: Milyen dokumentumok szükségesek a lakásvásárlási hitel igényléséhez?

Általában személyazonosító okmányok, jövedelemigazolás, bankszámlakivonatok és a vásárolni kívánt ingatlan dokumentumai szükségesek.

Kérdés 4: Milyen kamatlábakra lehet számítani a lakásvásárlási hitelek esetén?

A kamatlábak változóak lehetnek, de általában a lakáshitel kamata alacsonyabb, mint a személyi kölcsön vagy a hitelkártya kamata.

Kérdés 5: Milyen egyéb költségek merülhetnek fel a lakásvásárlási hitel felvételével kapcsolatban?

A hitelfelvétellel járó egyéb költségek közé tartozhatnak a hitelbírálási díj, a szerződéskötési díj, az ingatlan-nyilvántartási díj és az esetleges biztosítások költségei is.

Szólj hozzá!