Provident hitel

A Provident a hitelkategóriában kínált különböző típusú kölcsönöket kínál ügyfeleinek. Ezek közé tartoznak a személyi kölcsönök, a lakáshitel és az autóhitel. A Provident célja, hogy rugalmas és megfizethető hiteltermékeket kínáljon ügyfeleinek, hogy segítsen nekik megvalósítani pénzügyi céleiket. Az ügyfelek számára fontos lehetőségek között szerepel a hitelösszeg, a törlesztési feltételek és a kamatlábak. Az ügyfeleknek lehetősége van választani a leginkább megfelelő hiteltermék közül az egyéni pénzügyi helyzetük alapján.

Provident

Provident hitelek különböző típusai között megtalálhatók a személyi kölcsönök, amelyek gyors és rugalmas pénzügyi megoldást nyújtanak az ügyfeleknek. Emellett a Provident kínál hitelkártyákat is, amelyek segítségével könnyedén és kényelmesen vásárolhatnak az emberek. A vállalati hitelek szintén részei a Provident termékpalettájának, amelyek segítségével a vállalkozások finanszírozáshoz juthatnak. Összességében a Provident széles körű hiteltermékeket kínál, amelyek megfelelnek az ügyfelek különböző pénzügyi igényeinek.

Provident Financial plc

Provident Financial plc is a leading provider of personal credit products in the UK. The company offers a range of financial services, including home credit, online lending, and car finance. With a strong focus on customer service and responsible lending practices, Provident Financial plc has built a reputation for reliability and trustworthiness in the industry. The company’s commitment to serving the needs of its customers sets it apart from competitors and has helped it establish a loyal customer base. Overall, Provident Financial plc is a well-respected and reputable financial services provider in the UK market.

Kapcsolat

Provident Financial plc No.1 Godwin Street, Bradford BD1 2SU, Egyesült Királyság
+44 1274 351351

 • hétfő: 8:00–18:00
 • kedd: 8:00–18:00
 • szerda: 8:00–18:00
 • csütörtök: 8:00–18:00
 • péntek: 8:00–18:00
 • szombat: Zárva
 • vasárnap: Zárva

Előnyök

 • ✅Könnyen és gyorsan igényelhető
 • ✅Alacsony havi törlesztőrészlet
 • ✅Rugalmas visszafizetési lehetőségek
 • ✅Kedvező kamatok
 • ✅Nincs szükség fedezetre a hitel felvételéhez

Hátrányok

 • ❌ A Provident hitel magas kamatlábakkal rendelkezik, ami miatt a visszafizetendő összeg sokkal magasabb lehet, mint más hitelintézeteknél.
 • ❌ A hitelfelvétel során szükséges adminisztrációs költségek és díjak jelentős mértékben növelhetik a végösszeget.
 • ❌ A Provident hitel feltételei szigorúak lehetnek, és a hitelképesség ellenőrzése során könnyen elutasíthatják a kérelmet.
 • ❌ A hitel visszafizetési határideje rövid lehet, ami nyomást gyakorolhat a kölcsönvevőre a pénzügyi helyzetének rendezésére.
 • ❌ A Provident hitel lehetőségei korlátozottak lehetnek, és nem minden esetben nyújtanak megfelelő megoldást a pénzügyi problémákra.

Tapasztalatok

NE HASZNÁLJA, nem éri meg (tudom, könnyebb mondani, mint megtenni) PUSHY hitelező, IMÁDSZAK A SZÜKSÉGESEKNEK, AKIKNEK NINCS MÁSHOVA FORDULNI. A kamatlábak nem más, mint a LEGAL LOAN SHARK, a kamatlábaim a törlesztés hosszától függően 165% THM-től 250% feletti THM-ig terjedtek. Sajnos testi fogyatékkal élő (lábamputált), kerekesszékhez kötött egyedülálló szülő vagyok, aki reflex szimpatikus disztrófiában szenved, valamint néhány egyéb problémát. Sajnos betegség miatt nem tudok elhelyezkedni, kénytelen vagyok segélyekből (jóléti) élni, ami enyhén szólva borzasztó, és annak, aki a betegsége előtt dolgozott és adózott, az egész egyszerűen vicc. Sokszor kellett hitelfelvételre igénybe vennem ezt a céget egy zűrzavaros válás és egy nagyon-nagyon balszerencse miatt elromlott hitelminősítés miatt, ahol sietve ki kellett cserélnem néhány elöregedett háztartási gépet (mosógép, szárítógép és hűtőszekrény fagyasztó) ez a cég szörnyű, kérjük, ne használja. A Pénzügyi Felügyeletnek nagyon-nagyon meg kell néznie ezt a 💩 céget. Ez valóban az 😈 álruhában.

Jonathan Wilkinson

Igaz, hogy sok pénzt vettél ki a bankomból, vagy kapsz egy 63 font csekket, még mindig vársz 4 héttel később valakinek be kellene zárnia, és én minden tőlem telhetőt megteszek ennek a söpredéknek a érdekében. Ne zavarja őket telefonálgatni, alapvetően mindegyik egy odú

Tina Kilburn

Teljesen haszontalan, már pár hete próbálok jelentkezni, és folyamatosan elutasítják, mert „nem elég jó” a jövedelemigazolásom, pedig ez egy hivatalos levél az ESA-tól (Employment and Support Allowance), az ügynök nagyon jó volt. durva, és nem vette tudomásul, hogy a levél formális, és azt mondta nekem, hogy levegő- és időpocsékolás.

Ellen Markham

Az ügynökök zaklatók, pénzt követelnek tőled, ha küzdesz, még azután is, hogy azt mondták, kidolgozunk egy fizetési tervet, amit soha nem

Zara Griffiths

Amikor olvasol a pénzügyi problémáikról, a szabályozók pénzbírságaikról és általános rossz gyakorlataikról – ez bizonyosan megelégedéssel tölt el, különösen, ha olyan sok emberrel találkoztam, akik küzdenek, és teljesen bántalmazzák őket ezek a keselyűk.

Bellamy Invest

FAQ

Milyen hitelek fajtái érhetőek el a Providentnél?

A Providentnél személyi kölcsön, fedezet nélküli hitel és autóvásárlási kölcsön is igényelhető.

Milyen dokumentumok szükségesek a hitel igényléséhez?

Általában személyazonosító okmányok és jövedelemigazolás szükséges a hitel igényléséhez.

Milyen futamidők közül választhatok a Providentnél?

A Providentnél általában 6 hónaptól akár 4 évig terjedő futamidők közül választhat.

Milyen kamatlábakat alkalmaz a Provident a hitelek esetében?

A kamatlábak a hitel összegétől és a futamidőtől függően változnak, érdemes előre tájékozódni ezekről.

Milyen gyorsan lehet elbírálni a hitel kérelmet a Providentnél?

Általában a hitelkérelem benyújtását követően 1-2 munkanapon belül elbírálják a kérelmet, és az összeg gyorsan elérhetővé válik.

Szólj hozzá!