Revolut hitel

Revolut egy pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a gyors és egyszerű pénzügyi tranzakciókat. Az alkalmazásuk segítségével könnyedén küldhetnek és fogadhatnak pénzt, valamint különböző pénznemekben is fizethetnek. Emellett a Revolut kártyával világszerte ingyenesen lehet ATM-ből pénzt felvenni, és kedvező árfolyamon lehet devizát váltani. A cég innovatív megoldásai és rugalmas szolgáltatásai miatt népszerű a felhasználók körében.

Revolut

Revolut egy innovatív pénzügyi szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kezeljék pénzügyeiket online és mobilalkalmazások segítségével. A platform számos funkciót kínál, mint például nemzetközi pénzátutalások, valutaátváltás, virtuális és fizikai bankkártyák, valamint kriptovaluta vásárlás és tárolás. A Revolut széles körű szolgáltatásai és versenyképes díjai miatt népszerű választás a felhasználók körében, akik szeretnének egyszerű és hatékony módon kezelni pénzügyeiket.

Revolut

Revolut is a financial technology company that offers a range of banking services, including a mobile app for managing money, international money transfers, and cryptocurrency exchange. The company was founded in 2015 and has quickly grown to become one of the most popular digital banking platforms in Europe. Revolut is known for its innovative features, low fees, and user-friendly interface. With over 15 million customers worldwide, Revolut is a leading player in the fintech industry.

Kapcsolat

Revolut 7 Westferry Circus, London E14 4HD, Egyesült Királyság

 • hétfő: 0:00-24:00
 • kedd: 0:00-24:00
 • szerda: 0:00-24:00
 • csütörtök: 0:00-24:00
 • péntek: 0:00-24:00
 • szombat: 0:00-24:00
 • vasárnap: 0:00-24:00

Előnyök

 • ✅ A Revolut számla nyújtotta lehetőség, hogy több deviza számlát is kezeljünk egy helyen
 • ✅ Azonnali átutalások lehetősége bármelyik bankba, bármikor
 • ✅ Kedvezőbb valutaárfolyamok és alacsonyabb díjak külföldi tranzakciók esetén
 • ✅ Ingyenes kártya használat külföldön és online vásárlások esetén
 • ✅ Kényelmes és gyors mobilalkalmazás, amelyen keresztül könnyedén kezelhetjük a pénzügyeinket

Hátrányok

 • ❌ A Revolut számla nyitása során előfordulhatnak hosszú várakozási idők és adminisztratív nehézségek.
 • ❌ A Revolut által kínált devizaátváltási szolgáltatások magas költségekkel járhatnak, ami csökkentheti a megtakarításokat.
 • ❌ A Revolut nem kínál hagyományos banki szolgáltatásokat, mint például hitelkártya vagy személyi kölcsön lehetőség.
 • ❌ A Revolut ügyfélszolgálata nem mindig elérhető vagy hatékony, ami problémákat okozhat panaszok vagy kérdések esetén.
 • ❌ A Revolut app esetenként instabil lehet és technikai problémákat okozhat a felhasználók számára.

Tapasztalatok

Teljes meg vagyok elégedve a szolgáltatásal

Zsuzsanna Mázik

Nagyon hasznos kártya, ha szabadságon van, a tranzakciókat azonnal átváltják, és a kimutatás birtokában nagyon hasznosnak találjuk a helyi és brit árakat. Nemrég regisztráltam egy barátomat, ugyanúgy, ahogyan felhasználó lettem. Jutalmat kaptam a csatlakozásért, de az általam ajánlott barát nem kapott semmit, ezért is vállalta a regisztrációt. Szóval csalódás volt.

M Morgan

Nagyon jó, szinte mindent meg tudok csinálni, amire szükségem van. Az egyetlen kérdésem az lenne, hogy ha helyi pénzeszközöket kell felvennem, például eurót Spanyolországban, van-e olyan ATM vagy bank, amelyet használhatok, és nem számít fel jutalékot vagy díjat? Köszönöm

June Hayhurst

Szerintem az alkalmazás nagyon jó és könnyen használható. Szerintem módosítani kell az ajánlási rendszert, hogy az, aki valakit ajánl, legalább 25 GBP-t kapjon. Azért mondom ezt, mert kérek valakit, hogy regisztráljon. Költsön el 5 GBP-t egy fizikai kártya megrendelésére, majd költsön el 15 GBP-t 3 tranzakció során, tehát összesen 20 GBP-t költ el, mert az utaló személy 10 GBP-t kap, csak nem éri meg senkit utalni.

Joseph Grove

Tiszta, letisztult, rendezett, rendezett, csúcstechnológiás, modern, lendületes, biztonságos épület, amelybe senki nem tud bemenni, korszerű, színes, világos, hatalmas, nagy és kényelmes, de bár én még nem jártam benne. fizikailag építeni. A személyzet tisztelettudó, barátságos, professzionális, megértő, támogató, néha készséges, figyelmes és hozzáértő. A számlanyitás gyors, egyszerű, problémamentes volt, kiváló nemzetközi használatra, több helyi valutával rendelkező számla, jó árfolyam, különböző csomagok, van normál csomagom, ami ingyenes, de 4,99 GBP-t fizettem a szállításért. A számlát február 3-án szombaton nyitottam, a kártya február 8-án, csütörtökön érkezett meg. Jó másodlagos fiókot külföldön használni, de nem jó, ha a normál előfizetéshez nem tartozik ügyfél-elsőbbségi támogatás, és nincs telefonszám, amellyel felhívhatná őket, hogy elmondhassa problémáját. Más dolgokra is jó és kriptobarát.

Huseyin Besguller

FAQ

Mi a Revolut?

A Revolut egy pénzügyi szolgáltató cég, amely digitális banki szolgáltatásokat kínál.

Milyen számlákat kínál a Revolut?

A Revolut számos számlatípust kínál, például személyes, vállalati és prémium számlákat.

Milyen devizákat támogat a Revolut?

A Revolut számos devizát támogat, beleértve az eurót, a dollárt, a fontot és számos más devizát.

Milyen díjakat kell fizetni a Revolut használatáért?

A Revolut számos díjat számol fel, például átutalási díjakat, devizaátváltási díjakat és prémium tagsági díjat.

Hogyan lehet regisztrálni a Revolut szolgáltatásaira?

A Revolut alkalmazás letöltésével és regisztrációjával lehet csatlakozni a szolgáltatáshoz, majd személyazonosításra van szükség a teljes körű szolgáltatások igénybevételéhez.

Szólj hozzá!