Üzemeltető

2010-ben indultunk Csehországban, és folyamatos növekedés eredményeként ma már jelen vagyunk többek közt Szlovákiában, Lengyelországban, Spanyolországban, Argentínában, Svédországban, Norvégiában, Indonéziában és még a világ több, mint 25 másik országában.

Célunk és küldetésünk, hogy biztonságos és felhasználóbarát környezetet biztosítsunk a különböző pénzügyi termékek igénybevételéhez, és így oldjuk meg felhasználónk problémáit. Kizárólag ellenőrzött és 100%-osan megbízható vállalatokat és termékeket hasonlítunk össze, amelyeket elemzőink minden szempontból alaposan megvizsgáltak. A termék- és vállalat-információk mellett felhasználói véleményeket, gyakori kérdéseket és reprezentetív példákat is találsz az oldalon. Ily módon reális összehasonlítási alapod lesz a szolgáltatások díjairól és elkerülheted a félreértéseket és a felesleges költségeket.

Miért használd a szolgáltatásunkat?

Minden országban tapasztalt partnerekkel és szakértőkkel dolgozunk, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújthassunk weboldalainkon.

  • Függetlenség - Mi nem dolgozunk semmilyen szolgáltatónak. Azokat a pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat hasonlítjuk össze, amelyeket megbízhatónak és átláthatónak ítélünk.
  • 100%-osan ingyenes - Összehasonlító oldalunk használata nem kerül semmibe. Mi nem nyújtunk semmilyen pénzügyi szolgáltatást.
  • Átláthatóság - Az összes terméket elemezzük és összehasonlítjuk, hogy a felhasználó pontosan tudja,miért és mennyit fog fizetni. Kerüljük a túl  általános megfogalmazásokat és a félreérthető számításokat.
  • Kötelezettség nélkül - Az összehasonlító oldal használata semmilyen kötelezettséggel nem jár  és személyes adatot sme kérünk tőled.

Hogyan működik az összehasonlító?

Csak megbízható és jó hírű partnerekkel kötünk együttműködési megállapodást. Minden szolgáltatásunk teljesen ingyenes, és használatukhoz semmilyen regisztráció nem szükséges.

Választod egyszerre az összes elérhető termék megjelenítését, vagy  csupán egy kategóriát. Áttekintheted egyben az összes elérhető termék alapinformációját, vagy akár egy kattintással többet is megtudhatsz bármelyikről.  Nincsenek rejtett költségek, és ha az oldalunkon keresztül igényelsz egy pénzügyi terméket, ugyanannyiért jutsz hozzá, mintha közvetlenül a szolgáltatótól vásárolnád. A projektet a hirdetési díjakból finanszírozzuk (Google AdSense és Ad Networks).

Gyakran Intézett Kérdések

Hogyan juthatok hozzá hitelhez vagy egyéb pénzügyi termékhez?

A feltételek minden esetben egyediek. Az általános folyamatot mindig megtalálod a leírásunkban, és onnan klikkelhetsz tovább a pénzügyi szolgáltató oldalára. Az oldalunkról való továbblépés nem kötelező. A szolgáltatásunk ingyenes, a pénzügyi termékért kell fizetned és mindig ugyanannyit, mintha közvetlenül a szolgáltatónál vennéd igénybe.

Miért van szükség a pénzügyi termékek összehasonlítására?

Napjainkban a hitelek és egyéb termékek választéka annyira széles, hogy napokba telne, ha egyedül szeretnéd őket összehasonlítani. Több tucat weboldalt kellene átolvasnod és elemezned hozzá. Mi minden információt rendszerezünk neked egy webes felületen, ezzel pénzt és időt takarítunk meg neked.

Hogyan lehetséges, hogy néhány hitel teljesen ingyenes?

Az elmúlt években az első ingyenes hitel trendje kiterjedt a nem-banki szolgáltatókra is. Valóban, nem kell fizetned semmilyen költséget az adott vállalattól igényelt első hiteled után. Ezek a hitelek többnyire kisebb összegre és rövid futamidőre szólnak. Mindig figyelj a futamidőre és a feltételekre, fizess időben és csak olyan terméket válassz, amit megengedhetsz magadnak.

Ki igényelhet hitelt?

Az egyetlen általános szabály az, hogy életkorhoz van kötve. Mindenki, aki elmúlt 18 éves, igényelhet hitelt. Minden ajánlat egyedi, különböző feltételekkel, mindig olvasd el az adott termék követelményeit

 

A pénzügyi termék-összehasonlító üzemeltetője

Kapcsolat:

Lemony trade s.r.o., Jaurisova 515/4, Prága – Michle, 140 00, Csehország
IČ 29043026, DIČ CZ29043026.

Mi semmilyen pénzügyi terméket nem árulunk, csupán független termék-összehasonlítást végzünk és információt nyújtunk. Ha kérdés merül fel benned egy konkrét termékkel kapcsolatban, fordulj közvetlenül az adott pénzügyi termék forgalmazójához. Ha a mi oldalunkkal kapcsolatban van kérdésed, vagy azon esetleg bármilyen hibát észlelsz, e címen vedd fel velünk a kapcsolatot: info@coolfinance.hu

A Lemonyapps.com márkát a Lemony trade s.r.o üzemelteti. Egyedi márkát építünk minden piacon.