√územeltetŇĎ

A t√°rsas√°g nem k√≠n√°l semmilyen p√©nz√ľgyi term√©ket.

Kapcsolat:

double technology s.r.o., Jaurisova 515/4, Pr√°ga ‚Äď Michle, 140 00, Csehorsz√°g, Ad√≥sz√°m CZ08695717.

Mi semmilyen p√©nz√ľgyi term√©ket nem √°rulunk, csup√°n f√ľggetlen term√©k-√∂sszehasonl√≠t√°st v√©gz√ľnk √©s inform√°ci√≥t ny√ļjtunk. Ha k√©rd√©s mer√ľl fel benned egy konkr√©t term√©kkel kapcsolatban, fordulj k√∂zvetlen√ľl az adott p√©nz√ľgyi term√©k forgalmaz√≥j√°hoz. Ha a mi oldalunkkal kapcsolatban van k√©rd√©sed, vagy azon esetleg b√°rmilyen hib√°t √©szlelsz, e c√≠men vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot: info@coolfinance.hu

A Lemonyapps.com m√°rk√°t a double technology s.r.o. √ľzemelteti. Egyedi m√°rk√°t √©p√≠t√ľnk minden piacon.

2010-ben indultunk Csehországban, és folyamatos növekedés eredményeként ma már jelen vagyunk többek közt Szlovákiában, Lengyelországban, Spanyolországban, Argentínában, Svédországban, Norvégiában, Indonéziában és még a világ több, mint 25 másik országában.

C√©lunk √©s k√ľldet√©s√ľnk, hogy biztons√°gos √©s felhaszn√°l√≥bar√°t k√∂rnyezetet biztos√≠tsunk a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ p√©nz√ľgyi term√©kek ig√©nybev√©tel√©hez, √©s √≠gy oldjuk meg felhaszn√°l√≥nk probl√©m√°it. Kiz√°r√≥lag ellenŇĎrz√∂tt √©s 100%-osan megb√≠zhat√≥ v√°llalatokat √©s term√©keket hasonl√≠tunk √∂ssze, amelyeket elemzŇĎink minden szempontb√≥l alaposan megvizsg√°ltak. A term√©k- √©s v√°llalat-inform√°ci√≥k mellett felhaszn√°l√≥i v√©lem√©nyeket, gyakori k√©rd√©seket √©s reprezentet√≠v p√©ld√°kat is tal√°lsz az oldalon. Ily m√≥don re√°lis √∂sszehasonl√≠t√°si alapod lesz a szolg√°ltat√°sok d√≠jair√≥l √©s elker√ľlheted a f√©lre√©rt√©seket √©s a felesleges k√∂lts√©geket.

Miért használd a szolgáltatásunkat?

Minden orsz√°gban tapasztalt partnerekkel √©s szak√©rtŇĎkkel dolgozunk, hogy kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ szolg√°ltat√°st ny√ļjthassunk weboldalainkon.

  • F√ľggetlens√©g - Mi nem dolgozunk semmilyen szolg√°ltat√≥nak. Azokat a p√©nz√ľgyi term√©keket √©s szolg√°ltat√°sokat hasonl√≠tjuk √∂ssze, amelyeket megb√≠zhat√≥nak √©s √°tl√°that√≥nak √≠t√©l√ľnk.
  • 100%-osan ingyenes - √Ėsszehasonl√≠t√≥ oldalunk haszn√°lata nem ker√ľl semmibe. Mi nem ny√ļjtunk semmilyen p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√°st.
  • √Ātl√°that√≥s√°g - Az √∂sszes term√©ket elemezz√ľk √©s √∂sszehasonl√≠tjuk, hogy a felhaszn√°l√≥ pontosan tudja,mi√©rt √©s mennyit fog fizetni. Ker√ľlj√ľk a t√ļl  √°ltal√°nos megfogalmaz√°sokat √©s a f√©lre√©rthetŇĎ sz√°m√≠t√°sokat.
  • K√∂telezetts√©g n√©lk√ľl - Az √∂sszehasonl√≠t√≥ oldal haszn√°lata semmilyen k√∂telezetts√©ggel nem j√°r  √©s szem√©lyes adatot sme k√©r√ľnk tŇĎled.

Hogyan mŇĪk√∂dik az √∂sszehasonl√≠t√≥?

Minden szolg√°ltat√°sunk teljesen ingyenes, √©s haszn√°latukhoz semmilyen regisztr√°ci√≥ nem sz√ľks√©ges.

V√°lasztod egyszerre az √∂sszes el√©rhetŇĎ term√©k megjelen√≠t√©s√©t, vagy  csup√°n egy kateg√≥ri√°t. √Āttekintheted egyben az √∂sszes el√©rhetŇĎ term√©k alapinform√°ci√≥j√°t, vagy ak√°r egy kattint√°ssal t√∂bbet is megtudhatsz b√°rmelyikrŇĎl.  Nincsenek rejtett k√∂lts√©gek, √©s ha az oldalunkon kereszt√ľl ig√©nyelsz egy p√©nz√ľgyi term√©ket, ugyanannyi√©rt jutsz hozz√°, mintha k√∂zvetlen√ľl a szolg√°ltat√≥t√≥l v√°s√°roln√°d. A projektet a hirdet√©si d√≠jakb√≥l finansz√≠rozzuk (Google AdSense √©s Ad Networks).

Gyakran Intézett Kérdések

Hogyan juthatok hozz√° hitelhez vagy egy√©b p√©nz√ľgyi term√©khez?

A felt√©telek minden esetben egyediek. Az √°ltal√°nos folyamatot mindig megtal√°lod a le√≠r√°sunkban, √©s onnan klikkelhetsz tov√°bb a p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√≥ oldal√°ra. Az oldalunkr√≥l val√≥ tov√°bbl√©p√©s nem k√∂telezŇĎ. A szolg√°ltat√°sunk ingyenes, a p√©nz√ľgyi term√©k√©rt kell fizetned √©s mindig ugyanannyit, mintha k√∂zvetlen√ľl a szolg√°ltat√≥n√°l venn√©d ig√©nybe.

Mi√©rt van sz√ľks√©g a p√©nz√ľgyi term√©kek √∂sszehasonl√≠t√°s√°ra?

Napjainkban a hitelek √©s egy√©b term√©kek v√°laszt√©ka annyira sz√©les, hogy napokba telne, ha egyed√ľl szeretn√©d ŇĎket √∂sszehasonl√≠tani. T√∂bb tucat weboldalt kellene √°tolvasnod √©s elemezned hozz√°. Mi minden inform√°ci√≥t rendszerez√ľnk neked egy webes fel√ľleten, ezzel p√©nzt √©s idŇĎt takar√≠tunk meg neked.

Hogyan lehetséges, hogy néhány hitel teljesen ingyenes?

Az elm√ļlt √©vekben az elsŇĎ ingyenes hitel trendje kiterjedt a nem-banki szolg√°ltat√≥kra is. Val√≥ban, nem kell fizetned semmilyen k√∂lts√©get az adott v√°llalatt√≥l ig√©nyelt elsŇĎ hiteled ut√°n. Ezek a hitelek t√∂bbnyire kisebb √∂sszegre √©s r√∂vid futamidŇĎre sz√≥lnak. Mindig figyelj a futamidŇĎre √©s a felt√©telekre, fizess idŇĎben √©s csak olyan term√©ket v√°lassz, amit megengedhetsz magadnak.

Ki igényelhet hitelt?

Az egyetlen √°ltal√°nos szab√°ly az, hogy √©letkorhoz van k√∂tve. Mindenki, aki elm√ļlt 18 √©ves, ig√©nyelhet hitelt. Minden aj√°nlat egyedi, k√ľl√∂nb√∂zŇĎ felt√©telekkel, mindig olvasd el az adott term√©k k√∂vetelm√©nyeit

Kapcsolat: info@coolfinance.hu