Hitelfelvétel egyszerűen - feltaételek és szükséges dokumentumok

Amennyiben hitelt szeretnél felvenni mindenképpen számolnod kell azzal, hogy különböző feltételekkel fogsz találkozni, amelyeket dokumentumokkal fogsz tudni igazolni.

Tudod-e, mit jelent e titokzatos szó, a THM?

Ha hitelt akarsz felvenni, és összeveted a különböző bankok és hitelintézetek ajánlatait akár a mi kalkulátorunk segítségével, minden egyes alkalommal találkozni fogsz e talán titokzatos rövidítéssel: THM.

A babaváró hitel

Ti is több gyermeket szeretnétek? Ha igen, a magyar fiatalok többségéhez tartoztok, ám sokaknál a piszkos anyagiak is közrejátszanak abban, hogy a kívánt babák végül mégsem születnek meg.

Banki és nem-banki hitelek. Pro és kontra

Ha hitelt veszel fel, egy banktól vagy más pénzintézettől, mint erre szakosodott, nyereségorientált vállalkozástól, akkor ök pénzt adnak neked kölcsön,  melyet te, mint adós a szerződésnek megfelelően kamattal és egyéb díjakkal megnövelve - többnyire - részletekben fogsz visszafizetni, hónapokon vagy akár éveken keresztül. Nyilvánvalóan nem mindegy, hogy a visszafizetési feltételek milyen hatással lesznek hiteled fennállása alatt életedre és pénzügyi helyzetedre.

Fontos tudnivalók hiteligénylés előtt

Bármely okból kerülhetsz olyan élethelyzetbe, hogy hitelre legyen szükséged. A hitelfelvételnek vannak pénzintézeti és törvényi feltételei, amelyek alapján egy alapos minősítés vár rád.