17 hitelt hasonlítottunk össze. Utolsó frissítés időpontja: 25.04.2024 in 13 hours 14 minutes.

Hasonlítsd össze a hiteleket 20 000-ig

 Hasonlítsd össze a hiteleket 20 000-ig

Vagy magasabb összegű, alacsony kamatozású hitelt szeretnél ahhoz, hogy befektethess a feltörekvő vállalkozásodba, de hosszú távon jól jársz, ha sikeres, jövedelmező vállalat lehet belőle? Az összehasonlító segítségével  a banki és nem banki hitelek összehasonlításakor könnyebben kiválaszthatod a számodra megfelelő hitelt, változó kamatozással és hosszabb futamidővel.
Vannak kamatmentes, 30-90 napos futamidejű hitelek 50 000 Ft.-tól 10 000 000 Ft.-ig. Némelyik hitel hitelképességi vizsgálat nélkül is igényelhető, sőt akár munkanélkülieknek, KHR-ben szereplőknek vagy büntetett előéletűeknek is elérhető.

Képzeld csak el, hogy kimerültél a sok munkától és váratlanul elmennél pihenni egy kicsit. Az eddig megszokottnál némileg többet költenél és mivel sokat dolgoztál, szeretnél teljesen kipihenten visszatérni majd a munkába. Elhatározod, hogy ehhez kamatmentes, 90 nap futamidejű hitelt veszel fel. A hitelek összehasonlításával nagyobb eséllyel éred el a kitűzött célt.
Képzeld csak el, hogy kapsz egy levelet a végrehajtótól, amelyben az áll, hogy kevesebb, mint egy hónap áll rendelkezésedre, hogy kifizesd az adósságodat, különben le fogják emelni a bankszámládról. Ez az összeg közel 20 000, és bár a törlesztőrészleteket tudod fizetni havi szinten, de nincs egy összegben annyi pénzed, hogy egyszerre visszafizesd a tőketartozást. A weboldalunkon az összehasonlító használatával találsz egy számodra megfelelő alacsony kamatozású hitelt és az igényléstől számított 48 órán belül az összeg már a bankszámládra is kerül. Nagy tehertől szabadultál meg, mert a pénzügyi szolgáltató 56 hónapot biztosít a hitel visszafizetésére.
Hitel-összehasonlító oldalunk segítségével akár konkrét, jelenleg fennálló, akár csak a jövőben várható pénzügyi problémáidat is megoldhatod. Egyszerű, csak keress a CoolFinance.hu oldalán és találd meg a neked megfelelő hitelt!

Dr. Kékesi Raymund Dr. Kékesi Raymund
Szerzőnk hat évig egy piacvezető pénzügyi tervező és tanácsadó cégnél dolgozott, előbb tanácsadóként, majd egy szakmai csoportot vezetve. További információk...